Ring til os

Profil

Profil

Er du på udkig efter en serviceminded cykelforretning, med over 20 års erfaring? Hos Cykelgården i Kerteminde har vi et stort udvalg af cykler, tilbehør og udstyr, og vi står samtidig klar med reparation af både cykler og scootere. Alt sammen til overkommelige priser.
 

Besøg Cykelgården i Kerteminde

Midt i Kerteminde by, finder du Cykelgården. Vi er en lokal cykelhandler, med fødderne solidt plantet i jorden. Vores fornemste opgave, er at holde vores kunder kørende, og at rådgive og at rådgive og vejlede dem, når de har brug for professionel assistance. Samtidig vægter vi sikkerhed højt – både når vi rådgiver dig til køb af en ny sikker cykel, men også når vi reparere din cykel og syner den.

Med 20 års erfaring i cykelbranchen, er Cykelgården eksperter i cykler, og vores store erfaring gør, at vi kender kvalitet og solidt udstyr. I de seneste år, er cykling blevet mere og mere populært, herunder også motionscykling og mountainbike. Vi sørger for, at vores sortiment er opdateret til dig, der gerne vil starte på landevejscykling eller mountainbike, eller dig, som gerne vil opgradere din nuværende motionscykel. Vi holder os nemlig opdateret på de nyeste trends indenfor cykelverdenen, og står samtidig klar til at rådgive dig, så du kan komme hurtigere fra A til B. Vi har desuden stor erfaring med hverdagscykler, og skal I opgradere cykler til hele familien, har vi de helt rette cykler til jer. Vores udvalg er stort, så uanset behov, finder vi en løsning, som er skræddersyet til jer.


Kontakt os for råd og vejledning

Skal cyklen lappes, kædes smøres, eller er du på udkig efter en ny, god cykel? Så skal du besøge Cykelgården i Kerteminde. Vi står klar til at hjælpe dig, hurtigt, effektivt og til priser, hvor alle kan være med. Besøg os i Kerteminde midtby på adressen Langegade 38, 5300 Kerteminde, eller ring til os med spørgsmål til telefon 65 32 36 18.