Ring til os

Finansiering

Finansiering

Vi mener, at alle skal have råd til gode cykler! Derfor tilbyder vi finansiering, hvor I kan sprede betalingen ud over 6, 10 eller 12 måneder. Dét er helt op til jer, hvordan I ønsker at betale af på cyklerne, men vi sørger for 0 % i rente, uanset om I køber cykler for 10.000 kroner eller 40.000 kroner.

Køber du f.eks. for 8.000,- betaler du 667,- i 12 måneder. De samlede omkostninger er 0,- Det samlede kreditbeløb der skal betales tilbage, er 8.000,- Debitorrenten er 0,00 %. ÅOP er 0,0 %.
 

Hvorfor benytte Cykelgårdens finansiering?

Cykler er en vigtig del af dansk kultur, og mange bruger cyklen som det primære transportmiddel til arbejdet, skolen og den lokale Netto. Samtidig er interessen for landevejscykling og mountainbike eksploderet over det seneste år, og besøger du de danske landeveje, eller de flotte danske bøgeskove, er der flere cykelryttere end nogensinde.

Derfor er det også vigtigt, at have en velfungerende cykel, der kan gøre hverdagen nemmere, eller sørge for, at du får sved på panden. Ønsker du ikke, at et cykel køb skal være et stort indgreb i din økonomi her og nu, kan du med vores finansiering vælge at sprede betalingen ud over 6, 10 eller 12 måneder, uden at det koster ekstra. Det betyder altså, at de samlede omkostninger er 0 kroner, og at det samlede kreditbeløb der skal betales tilbage, dermed også er det samme som ved kontant køb her og nu.

Mange af vores kunder benytter sig derfor af finansiering, for dermed at investere i kvalitetscykler, men stadig have luft i økonomien.
 

Køb kvalitetscykler!

Hos Cykelgården i Kerteminde finder du cykler af høj kvalitet til rigtig gode priser. Vi sørger altid for et stort udvalg, så du kan finde den cykel der passer til dig – uanset om du er på udkig efter en cykel, der skal bruges til motionscykling, eller blot en god cykel, der kan fragte dig fra A til B. Vi har også et bredt udvalg af cykler, udstyr og tilbehør, og skulle uheldet være ude, tilbyder vi også reparation af både cykler og scootere.

Har du spørgsmål til vores finansiering, eller til vores cykler, er du altid velkommen til at besøge vores butik I Kerteminde eller kontakte os på telefon 65 32 36 18.